Food Security soutient les entreprises de l'industrie alimentaire belge dans leur gestion de crise

Uitgebreid advies en netwerk

“Food Security heeft door hun betrokkenheid bij verschillende voedingsbedrijven ondertussen een expertise opgebouwd. In het geval van delicate situaties kunnen zij steeds geconsulteerd worden en onderbouwd advies geven. Zij hebben een uitgebreid netwerk van experten waarnaar kan doorverwezen worden. “ - The Belgian Chocolate Group

Een verslag van een expert

Naar aanleiding van het verslag van jullie expert ontvingen wij zojuist de bevestiging dat de initieel gebruikte analysemethode een incorrect resultaat geeft en dat onze producten aan de specificaties voldoen bij gebruik van de juiste analysetechniek. Dank voor jullie snelle actie en bijdrage aan het bereiken van dit positieve resultaat.

Het lidmaatschap

Als snelgroeiende en jonge organisatie is ons lidmaatschap van Food Security een heel bewuste keuze. Ondanks de dagdagelijkse inspanningen van al onze medewerkers is de vraag niet ‘of’ we ooit geconfronteerd zullen worden met incidenten en crisissen, maar eerder ‘wanneer’.

De samenwerking

We zijn uiterst tevreden over onze samenwerking met Food Security: een professioneel team dat snel reageert.

Advies bij een crisis

De jarenlange ervaring van Food Security geeft ons een veilig gevoel. Zij leveren ons regelmatig zeer bruikbaar strategisch advies.

Audit gestion de crise

Connaissez-vous vos points forts et opportunités d'évolution de votre gestion de crise?

Prêt à mieux vous armer contre la crise ?

Nous vous offrons 24/7 une vision externe et objective sur les faits, une évaluation de la situation, des conseils sur la façon de gérer la situation.

Devenez membre de Food Security