Food Security supports companies in the Belgian food industry with crisis management

Advies en netwerk

Food Security heeft door zijn betrokkenheid bij verschillende voedingsbedrijven ondertussen een expertise opgebouwd waarbij -in het geval van delicate situaties- zij steeds kunnen geconsulteerd worden en dat zij een onderbouwd advies kunnen geven. Zij hebben ondertussen een uitgebreid netwerk van experten waarnaar kan doorverwezen worden. The Belgian Chocolate group

Een verslag van een expert

Naar aanleiding van het verslag van jullie expert ontvingen wij zojuist de bevestiging dat de initieel gebruikte analysemethode een incorrect resultaat geeft en dat onze producten aan de specificaties voldoen bij gebruik van de juiste analysetechniek. Dank voor jullie snelle actie en bijdrage aan het bereiken van dit positieve resultaat.

Het lidmaatschap

Als snelgroeiende en jonge organisatie is ons lidmaatschap van Food Security een heel bewuste keuze. Ondanks de dagdagelijkse inspanningen van al onze medewerkers is de vraag niet ‘of’ we ooit geconfronteerd zullen worden met incidenten en crisissen, maar eerder ‘wanneer’.

De samenwerking

We zijn uiterst tevreden over onze samenwerking met Food Security: een professioneel team dat snel reageert.

Advies bij een crisis

De jarenlange ervaring van Food Security geeft ons een veilig gevoel. Zij leveren ons regelmatig zeer bruikbaar strategisch advies.

Audit crisismanagement

Ken jij de sterktes en groeipunten van jouw crisismanagement?

Food Security werft aan!

Wij zijn op zoek naar een marketing & communication manager om ons team te versterken. Ben jij wie we zoeken?

Ready to arm yourself better against a crisis?

We offer you 24/7 an external and objective view of the facts, evaluation of the situation, advice on how to handle the situation.