FAQ

Hieronder kan je enkele van de veelgestelde vragen vinden. Mocht je nog andere vragen hebben, contacteer ons via de groene 'contact' button. 

Waarom een lidmaatschap?

Jouw bedrijf voorbereiden op een crisissituatie is een werk van lange adem. Daarom kiezen we voor de formule van een lidmaatschap omdat we met jouw bedrijf een samenwerking op lange termijn willen aangaan. Samen stellen we een traject op maat op om jouw bedrijf zo goed mogelijk klaar te stomen op een crisis.

Wat is inbegrepen in het lidmaatschap?

Samen stellen we een traject op maat op dat bestaat uit opleidingen, infosessies en testen die het crisismanagementbewustzijn in jouw bedrijf vergroten. Verder kan je bij ons ook terecht voor begeleiding bij het opstellen en evalueren van jouw crisisprocedures. Tot slot kan je ons 24/7 bereiken voor advies tijdens een crisissituatie.

Hoeveel kost het om lid te worden bij Food Security?

Het lidmaatschap bestaat uit een jaarlijkse bijdrage en wordt berekend op basis van jouw omzetcijfer. Contacteer ons om een prijs op maat te krijgen. Onderstaand schema geeft alvast een indicatie:

  • Omzet bedrijf: < €60.100.000 = prijs lidmaatschap €3225
  • Omzet bedrijf: €60.100.001 - €120.000.000 = prijs lidmaatschap €3226-€6449
  • Omzet bedrijf: €120.000.001 - €191.400.000 = prijs lidmaatschap €6450-€10480
  • Omzet bedrijf: > €191.400.000 = prijs lidmaatschap €10481

Hoe helpt Food Security mijn bedrijf met crisis readiness?

Ook voor crisismanagement geldt: preparation is key. Daarom rollen we samen een specifiek traject uit voor jouw bedrijf. Aan de hand van opleidingen en testen leiden we een intern crisisteam op. Door jouw medewerkers op te leiden en te trainen, krijgen ze de juiste reflexen tijdens een crisissituatie onder de knie.

Hoe helpt Food Security mijn bedrijf tijdens een crisis?

Een ernstig incident of een crisissituatie? Via ons crisisnummer kan je ons 24/7 bereiken. Wij bieden een externe en objectieve kijk op de feiten en geven advies over de aanpak. Bovendien hebben we een ruim netwerk van partners uit verschillende domeinen uitgebouwd. Als lid van Food Security kan je een beroep doen op onze experten.

Klaar om je beter te wapenen tegen een crisis?

Wij bieden je 24/7 een externe en objectieve kijk op de feiten, evalueren de specifieke situatie en geven advies op maat.

Word nu lid van Food Security