FAQ

Hieronder kan je enkele van de veelgestelde vragen vinden. Mocht je nog andere vragen hebben, contacteer ons via de groene 'contact' button. 

Waarom een lidmaatschap?

Jouw bedrijf voorbereiden op een crisissituatie is een werk van lange adem. Hierdoor kiezen voor een lidmaatschap omdat we een samenwerking op lange termijn willen aangaan met jouw bedrijf. Hiervoor stellen we een traject op maat op dat jouw bedrijf voorbereidt op een crisis.

Wat is inbegrepen in het lidmaatschap?

We stellen een traject op maat op. Dit traject bestaat uit opleidingen, infosessies en testen die het crisismanagementbewustzijn in het bedrijf vergroten. Verder kan u bij ons ook terecht voor begeleiding wanneer u uw crisisprocedures opstelt of evalueert. Ten slotte kan je ons 24/7 bereiken voor advies tijdens een crisissituatie.

Hoeveel kost het om lid te worden bij Food Security?

Het lidmaatschap wordt berekend op basis van jouw omzetcijfer. Dit is een jaarlijkse bijdrage om lid te zijn bij Food Security. Onderstaand schema kan een indicatie geven. Contacteer ons om een prijs op maat te krijgen.

  • Omzet bedrijf = < €60.100.000 dan is de prijs voor het lidmaatschap €3000
  • Omzet bedrijf = €60.100.001 - €120.000.000 dan is de prijs voor het lidmaatschap €3001-€5999
  • Omzet bedrijf = €120.000.001 - €191.400.000 dan is de prijs voor het lidmaatschap €6000-€9569
  • Omzet bedrijf = > €191.400.000 dan is de prijs voor het lidmaatschap €9570

Hoe helpt Food Security mijn bedrijf met crisis readiness?

Doeltreffend crisismanagement begint bij een goede voorbereiding. Daarom rollen we samen met u een specifiek traject uit voor uw bedrijf. Aan de hand van opleidingen en testen leiden we een intern crisisteam op. Door uw medewerkers op te leiden en te trainen, leert u hun de juiste reflexen in geval van een crisissituatie.

Hoe helpt Food Security mijn bedrijf tijdens een crisis?

Een ernstig incident of een crisissituatie? Via ons crisistelefoonnummer kan u ons 24/7 bereiken. Wij bieden u een externe en objectieve kijk op de feiten en adviseert u bij de aanpak ervan. Verder hebben we een ruim netwerk uitgebouwd van partners uit verschillende domeinen. Als lid van Food Security kan u een beroep doen op deze experten.

Klaar om u beter te wapenen tegen een crisis?

Wij bieden u 24/7 een externe en objectieve kijk op de feiten, evaluatie van de situatie, advies bij de aanpak van de situatie.

Word nu lid van Food Security