Het team

Dankzij hun verschillende achtergronden brengen Dirk, Julie en Barbara elk hun eigen expertise mee rond de tafel. Dat helpt om elke crisissituatie met een ruime visie te benaderen.

Dirk

Is een mensenvriend die houdt van het buitenleven.

Consumenten, producenten, verkoopkanalen én autoriteiten: het zijn allemaal mensen die begrijpen dat het nulrisico niet bestaat.

Wanneer dingen dan per ongeluk fout lopen zoekt hij mee naar oplossingen, samen met betrokken partijen.

Deze oplossingen vinden mede hun oorsprong in vroegere ervaringen bij een verzekeraar, een expertisekantoor of een niche consultancy bureau.

Inmiddels is hij 20 + jaar actief bij Food Security


Julie

Houdt van padel en een wandeling met haar hond.

Julie, sinds 2007 actief bij Food Security vzw, is criminologe van opleiding en startte haar loopbaan als onderzoekster aan de Vrije Universiteit Brussel. Daar kreeg ze de smaak voor crisismanagement te pakken.

Als adviseur bij Food Security wil Julie bedrijven inspireren om tijd en energie te investeren in crisismanagement. Overtuigd van het essentiële belang van “voorbereiding op de crisis”, staat ze teams bij in hun opleidingstraject en de versterking van hun eigen talenten.

Julie ondersteunt dezelfde mensen als het dan toch eens misloopt, want dat gebeurt ooit, sowieso…

Barbara

Is een creatieveling die houdt van een goed boek.

Barbara maakt sinds 2016 deel uit van het team. 

Na een stage in een PR-bureau heeft zij zich verdiept in crisiscommunicatie. Haar thesis ging over de crisiscommunicatie van Brussels Airlines tijdens de aanslagen van 22/03/2016. 

Bij Food Security zetelt Barbara in de Cyber Security Coalition en werkt ze mee aan verschillende initiatieven om awareness te creëren rond cyber security

Bijpraten over crisismanagement of wil je een boekentip?
Connecteer met mij op linkedin

Ontstaansgeschiedenis

Food Security is een onafhankelijke vzw, opgericht in 1986 op initiatief van enkele verantwoordelijken uit de Belgische voedingsindustrie. Sinds 1995 staat Food Security op eigen benen. Daarvoor maakte ze deel uit van FEVIA (Federatie Voedingsindustrie). Vandaag zijn meer dan 80 bedrijven lid van Food Security, van kmo tot multinational.

Netwerk

We hebben externe experten in diverse specialismen die in alle discretie snel inzetbaar zijn. Zij begrijpen de tijdsdruk van een crisissituatie. Onze voorafgaande afspraken met hen beperken de administratie voor uw bedrijf tot een minimum.

Klaar om u beter te wapenen tegen een crisis?

Wij bieden u 24/7 een externe en objectieve kijk op de feiten, evaluatie van de situatie, advies bij de aanpak van de situatie.

Word nu lid van Food Security