Het team

Julie, Barbara en Lies hebben een verschillende achtergrond, maar ze zijn alledrie gebeten door crisismanagement en -communicatie. Dankzij de combinatie van hun verschillende profielen benaderen ze elke crisissituatie met een ruime blik.


Julie

Houdt van padel en wandelen met haar hond.

Julie, sinds 2007 actief bij Food Security vzw, is criminologe van opleiding en startte haar loopbaan als onderzoekster aan de Vrije Universiteit Brussel. Daar kreeg ze de smaak voor crisismanagement te pakken.

Als adviseur bij Food Security wil Julie bedrijven inspireren om tijd en energie te investeren in crisismanagement. Overtuigd van het essentiële belang van 'voorbereiding op de crisis', staat ze teams bij in hun opleidingstraject en de versterking van hun eigen talenten.

Als het dan toch misloopt, biedt Julie ondersteuning aan bedrijven en loodst ze hen door een crisis heen.

Barbara

Is een creatieveling die houdt van een goed boek.

Barbara maakt sinds 2016 deel uit van het team. 

Na een stage in een PR-bureau heeft zij zich verdiept in crisiscommunicatie. Haar thesis ging over de crisiscommunicatie van Brussels Airlines tijdens de aanslagen van 22/03/2016. 

Bij Food Security zetelt Barbara in de Cyber Security Coalition en werkt ze mee aan verschillende initiatieven om awareness te creëren rond cyber security. 

Een babbel over crisismanagement of een boekentip?
Connecteer met mij op LinkedIn

Lies

Is een sociaal dier, coffee lover en reisfanaat.

Lies maakt sinds juni 2023 deel uit van het team als crisismanagement trainer & consultant.

Tijdens haar master bedrijfscommunicatie ontdekte ze haar passie voor crisismanagement. Lies bereidt vol enthousiasme bedrijven in de voedingssector voor op crisissituaties. Anderen meekrijgen in haar verhaal is dan ook één van haar talenten.

Waar mag je haar altijd voor wakker maken? Een gezellige babbel, een uitstapje naar een toffe koffiebar, restaurant of cocktailbar.

Babbelen over crisismanagement met een kop koffie erbij? Connecteer met Lies via LinkedIn.

Ontstaansgeschiedenis

Food Security is een onafhankelijke vzw die in 1986 opgericht werd op initiatief van enkele verantwoordelijken uit de Belgische voedingsindustrie. Eerst maakte ze deel uit van FEVIA (Federatie van de Belgische Voedingsindustrie). Sinds 1995 staat Food Security op eigen benen. Vandaag zijn meer dan 80 bedrijven lid van Food Security, van kmo's tot multinationals.

Netwerk

Onze externe experten zijn snel en discreet inzetbaar. Zij houden rekening met de tijdsdruk van een crisissituatie. Onze gemaakte afspraken beperken de administratie van jouw bedrijf tot een minimum.

Klaar om je beter te wapenen tegen een crisis?

Wij bieden je 24/7 een externe en objectieve kijk op de feiten, evalueren de specifieke situatie en geven advies op maat.

Word nu lid van Food Security